Nigel !

Wat nu ! In het Canvas-magazine “Fans of Flanders”, speciaal voor expats in Vlaanderen en een spiegel voor Vlamingen zelf, staat Antwerpse “stand-up” Nigel Williams plots naast een bekend fietspad. Vooral bekend bij ervaren fietsers uit de zuidelijke districten. Namelijk de Ringlaan in Wilrijk. Nigel staat echter vlak naast het stuk met “varkensruggen” , én in abominabele staat. Het meest abominabele wegdek in ’t stad ? Het zal toch niet veel schelen.

nigel

Het bewuste filmpje “The sunny side of the street” zie je hier:

http://www.fansofflanders.be/Channels/Spotted/9_May_2013/28052013_Roads?AutoPlay=true#header

De Ringlaan is een onderdeel van de as Sneeuwbeslaan- Groenenborgerlaan-Ringlaan-Fruithoflaan. Voor fietsers een van de belangrijkste west-oost verbindingen ten zuiden van de Singel. En behoorlijk in’t groen. Het bewuste stuk op de Ringlaan is zowat het slechtste stuk, wel een “mooi slecht stuk” ! De hele as, fietspad incluis, zal nog aan belang winnen als de fameuze Districtenroute bewaarheid wordt. En varkensruggen en staat van het wegdek hopelijk verleden tijd.

Nu, onze Nigel heeft het in zijn kolderstukje vooral over dat wegdek. Alles wordt beter nu de sneeuw weg is en het warmer wordt, behalve de wegen…

ringlaan

De Ringlaan – zonder Nigel Williams

Dat het met die wegen snel achteruit gaan kan, bewijst de foto van dezelfde plek begin juli. Met een tussentijd van pakweg drie, vier maanden. Goed kijken, maar je kan het zien.

Enfin, bedankt Nigel om dit aan te kaarten op z’n “british”. We denken er graag bij dat het je, als bewuste fietser, ook om dat fietspad te doen was.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s